Preview Mode Links will not work in preview mode

Gudindelogen

Mar 26, 2020

Afsnittet er sponsoreret af Aarstiderne.

I dette afsnit snakker vi om den store omvæltning som hele Danmark er I under lockdown og vi tager også en afstikker down memorylane. Tingene er noget anderledes end de plejer at være. Sofie, Emilie og producer-Casper er for første gang ikke samlet under optagelse og det...


Mar 11, 2020

Afsnittet er sponsoreret af Aarstiderne.

I dette afsnit fortsætter vi hvor vi slap sidst i afsnit 4. Du dumper lige ned i en fortælling om graviditetsdepression og Hugos fødsel, hvor vandet lige akkurat er gået “Hvad venter du på sveske?” Velkommen i Gudindelogen!

Med rabatkoden “gudindelogen” får nye...


Feb 26, 2020

Afsnittet er sponsoreret af Aarstiderne.

 I dette afsnit af Gudindelogen, åbner Sofie op for hjertekammeret- og tager os med på rejsen igennem hendes graviditet, og fødsel af Hugo. En rejse der tager os med ind i mørket - og ud i lyset. Velkommen i Gudindelogen!

Med rabatkoden “gudindelogen” får nye kunder hos...


Feb 12, 2020

Afsnittet er sponsoreret af Aarstiderne.

I dette afsnit følger Gudinderne op på cliffhangers fra sidste afsnit. Bl.a følges der op enneagrammet hvor Emilie skal tage testen - mon Sofie kan gætte hendes type? Emner som selvindsigt og selvudvikling kommer under lup og så ligger der et lille lækkert bolche og venter...


Jan 29, 2020

Afsnittet er sponsoreret af Aarstiderne.

Dette afsnit handler om kroppen der har født, forventninger til kvindekroppen og intimitet efter fødsel. Gudindelogen dykker ned i emner omkring behov, angst, sex og selvindsigt. “hvad venter du på sveske??” Velkommen i Gudindelogen!

Med rabatkoden “gudindelogen” får...